返回列表 發帖

九龍啤呤行

請問果度有冇壓力啤呤賣架?
Mini titan果套原裝好鬼貴呀~~~

回復 #1 yuktong 的帖子

You must measure the size . and than ask them !

買到啦
$25兩粒~~~kaka

同是九龍啤令行買點解我買要12.9粒
小心放入時有分內外,內3.1mm,外3.0mm(收鑼絲果面)
形號(K19116  EZO  F3-8M ) 不用帶樣去買.

多謝提點
我果粒係d4xD9x4, 唔係V2果粒黎架

哦!原來不是v2,誤會了.

多口一問 :係米平過出面原裝,因以前玩車仔時,買左之後發覺重貴D (但係好多好多年前).
家在屯門,但不時時在屯門出現的人.
T-Rex 450SE GF , PG800+9257
250 super combo
Futaba 10C 2.4G

我呢個例子係平勁多~~~

可能現在生意難做

唔知模型舖賣v2壓力啤令幾多錢一粒(或一對)知道者請話我知

而家係九龍啤令行買野,如果唔夠$50要俾$10手續費.好似唔想做零售,寸到痺

九啤已前如果唔夠$100,唔做你生意呀.而家唔夠$50要俾$10手續費咪好..............

回復 #12 whycome 的帖子

當年玩車仔都係幫襯佢買bearing,可能覺得RC友買得少,唔願做 la.其實做生意唔係咁架,不過可以話大鶏唔食細米姐.

集合機友買咪可以買多d
v2壓力啤令九行買最小要買四套.即是最底消費$50

照你地所講     新界啤令行應該服務太度好好多啦  去買十幾蚊野都無問題 e間一樣係樣樣齊
我係 Align Fans!!
用緊 Futaba 14MZ
飛緊 Trex500CF/ 600NPro/ 700N!!

回復 #15 村仔 的帖子

(新界)你係個邊做就話近D,如果專登去,車費重貴,其實(九龍)附近重有幾間(香X,立X),不過(九龍)就最多同樣樣齊.

回復 #16 tong100 的帖子

新界啤令行係個名.....門市旺角都有
我係 Align Fans!!
用緊 Futaba 14MZ
飛緊 Trex500CF/ 600NPro/ 700N!!

回復 #17 村仔 的帖子

我已為你話元朗個間.

請問師兄,九能啤令行的地址o謝謝o

廣東道同(豉油街定登打士街) 先去豉油街.